f r i d a y !

Sitter i studiegården atm och ska skriva klart min novell! annars då jo, dagen har varit rätt bra, bara slappa lektioner det ända vi gjort idag är typ att fika, skriva lite på fördjupningsarbetet och matte! och fika igen på studiegården. Fick också reda på att vi går bara tre dagar nästa vecka! mer om det senare, nu ska jag skriva klart min novell å börja traska till bussen på ett tag.
btw alla kommentarer och bild i detta inlägg fixar jag senare ha en bra fredag så länge.
uppdate; Lägger ner bloggen, återkommer nån gång


UF MÄSSAN!


himla fint!
har vart sjuk å haft mkt i skolan osv. har det fortfarande men ah! Varit på uf mässan (ungföretagsverksamhet) i stan idag så fick rejäl sovmorgon imorse, tog 13.15 bussen in till stan, väntade in dom andra, fick jobba med maten inne på en skola i närheten av mässan, inte kul, vi stod typ mest, torka bord osv. Tog 18.15 bussen hem och nu är jag hemma! stackars dom som jobbar nu! Imorgon ska vi in igen, å göra ett papper sen får vi sluta, känns ju rätt så ovärt men det måste göras! 7.15 bussen in imorgon då. Up next- powernap!


Calling.Long time


                      Alesso – Calling (Lose My Mind) - Radio Edit                     
         Alesso – Calling (Lose My Mind) - Extended Club Mix   
      
John De Sohn – Long Time feat. Andreas Moe - Radio Edit    
                  John De Sohn – Long Time feat. Andreas Moe - Acoustic Version           


t o r s d a g

Haft en himla bra dag i övik, badade i några timmar, drog ner på staden en stund, åt på burger king. Å köpte seriöst den godaste glassen jag någonsin ätit. CALIPPO SHOTS! skulle även träffat en himla bra vän, vilket inte blev av. tråkigt. Upp halv sju imorgon, för att åka till sundsvall för att spendera dagen på Ikea & Birsta TAGGA! bild/tumblr.


L O V


 4  f rå n  v e c k a n
Denna vecka har mest varit chill, jobbade tisdag & onsdag med konferenser, hjälpte till och plockade fram grejor och så typ fika. igår och idag har vi varit 5 i klassen, haft vikarie & fått sluta tidigt två dagar inte illa! nu har jag loov iallfall vilket är otroligt skönt!


RSS 2.0