SUPER HÄRLIGT VÄDER!

Har varit ute hela dagen, galet bra vädet! Antagligen så kommer uppdateringen inte ligga på topp i veckan heller, men jag ska göra mitt bästa, det är ju faktiskt sommar!. Annars då så snackar jag med världens bästa miriam!:) kl;8 blir lotta på liseberg, sen efter det johan falk som vanligt på måndagar.


Midsommar 2011

Hoppas ni haft en bra midsommar! Vaknade vid elva, trog till flurkmark kvart över elva, va där tills typ kvart i två, drog hem, chillade, käkade go maten. kööng:D just nurå, se på en grymt bra film på tv, kollar runt lite och så, imorrn blire vännfors rodden typ, om det inte regnar.

btw det kommer inte va så bra uppdatering i helgen, bloggar mer på måndag, och sen om nån gullig människa skulle vilja göra om min blogg så vore det kanoners!
Men ska kila nu vi hörs när vi hörs gondatt! :)


Johanfalk snartdÅ!


bild cdon.com

Har suttit ikväll o kollat på lotta på liseberg hihih, nu ska jag ska snart se på johan falk, dom filmerna är asbra!
Annars idag har jag inte gjort så mycket, typ rensat bland alla mina bloggar, tagit bort dom jag inte läser osv. Lyssnat på musik, och sett lite tv! Ni får fler inlägg imorrn!:D

söndagkväll!


Bildkälla google!

Snart blir det och se solsidan haha, och efter det blir det att se någon film på femman, tror den heter den utvalde eller något sånt, sen ska jag kolla bloggarna som är med i dagens blogg, och imorn utser jag vinnaren. Så ha ett bra avslut på eran söndag! så bloggar jag mera imorgon!

Dagens blogg!


Eftersom jag inte kommer blogga så mycket idag så, kör jag på en dagens blogg, så kommentera bara "jag är med" så utser jag vinnaren ikväll/imorgon:D

Wallander!Var nyss å hyrde wallander, så det blir perfekt avslut på dagen att se den. Hoppas alla har haft en bra dag/skolavslutning! Så, bloggar mera imorgon!

SOMMARLOOV!

Har äntligen sommarlov nu! skulle vara i klassrummet klockan elva, men drog direkt till kyrkan så, sen när det var avklarat så drog vi till hemberget där vi käka planka till lunch, sen tårta efter det, fick en skiva med bilder
från Göteborg, pengar som blev över från klasskassan, sen när vi kom hem så fick jag pengar å blommor!:D
En bild från idag fler kommer!:)


I`M BACK

Ett tag sen jag bloggade nu då, men haft en hel del i skolan och så, men nu ska det bli ändring på det. Haft nationella, i Svenska, No, Engelska, Matte, haft en hel del prov, inlämningsupggifter och så, fick förövrigt VG på min teknikhistoria och hk uppgiften så galet trevlans!:) + att vi varit på klassresa i Göteborg!

Hade brännbollsturnering idag, vi vann dom två första matcherna, mot nån 7:a och 8:a sen fick vi stryk mot 9E i semifinalen men sjukt härlig dag, förutom att det blåste! nu ska jag snart dra in till stan ska kolla match, ikväll/imorrn blire att fixa med alla kommentarer, typ ha dagens blogg, men bloggar mer sen eller imorrn!


RSS 2.0