Friluftsdag idag(A)


bild, wehearit.com

Grymt härlig dag idag med, kunde tagit bussen som gick kvart i nio, eftersom vi skulle vara där vid nio tydligen, men det visste inte jag så, jag la mig i soffan i oasen tills nio då vi gick till backen.
Sen så var vi där tills typ kvart i två. Som bilden, så saknar jag en person superduper mycket!! snart blir criminalminds, om c.a en halv timme, innan det tänkte jag hämta lite cola och snacka med en person.

chill dag idag ju



Dålig uppdate här iknow men så äre. Chill dag idag ju, skolbio på morgonen, sen då bild och lagpass, så galet skön dag idag.

Annars blire väl snart att börja fixa, inför morgondagen då vi har friluftsdag, och sen typ snacka med lite folk på msn, är förövrigt less på vissa saker som pågår just nu, men bloggar mer imorrn när jag kommer hem;)

Lördag


Bildbrist så ni får massa musiktips istället då :)

Dags för uppdatering igen då kanske? aja var som sagt i övik och badade i torsdags å det var grymt kul annars har det inte hänt mycket. Nu sitt jag och dunkar musik, medans jag snackar med rossana och massa annat härligt folk.

Som ni vet så äre ju finalen i melodifestivalen nudå, ska ni kika eller? i sånnafall vilken hejar ni på? jag ska då kika iallafall, ha en fin lördagkväll läsare!

Onsdag

Uppdate; det blev ingen stan, så nu sitt jag och kollar bloggar och lite sånt ska kolla film nu och ta lite fika.

Och sen blire typ inge piteå på fredag, det blire typ övik imorrn istället? jag vill till piteå mycket roligare där ju, aja vi får se hur det blir med det där.

Haha kolla klippet jag nyss hittade på youtube ;O  fail! :)    

UPPDATE ALLA GÅR IN HÄÄÄÄÄÄÄÄR OCH RÖSTAR PÅ MIN BLOGG DÅ ÄR NI BÄST VILL VINNA! VINNAREN UTSES IMORGON!


Tisdag

Ingen bloggning igår var i stan, sen när jag kom hem såg jag bah tv hade inget att blogga om, typ likadant idag oxå haha.

Imorrn blire stan igen då najjs najjs, sen taggar jag fredag då det förmodligen att bada i piteå, är inte bestämmt än men får hoppas att det blir så. Förresten alla kollar in hos Rossana (eller klicka på bilden)  hon har frågestund så alla går in där och ställer en fråga då blir hon glad :)


NU SOLSIDAN! :)


tidsinställt inlägg (?), bildkälla; google

Sitter just nu för hoppningsvis och kollar på solsidan då, sen blire wallander kl; 21.00. Imorgon blire stan så vi får se om jag uppdaterar innan, annars blire när jag kommer hem. Är detta sista lovdagen för er eller börjar ni erat sportlov imorgon?

Söndag

Shoobre, nu ska jag kolla fb, bloggar, skriva lite kommentarer och lite sånt, sen ska jag kika lite på vasaloppet. Så det blir nog en lugn och skön söndag idag!

Ha en fin dag alla fina läsare så hörs vi senare!


Gästbloggning :)



hej där!
Emma bad mig gästblogga, och varför inte tänkte jag :D:D ? såå ja. haha vet dock inte vad jag ska säga men emma verkar ju vara en riktigt go tjej och hon har ju en väldans fin blogg också.
jag bloggar även själv på http://fannypetrine.blogg.se där jag skriver om min vardag, mina vänner, min pojkvän och livet helt enkelt. kika gärna in och kolla!
hoppas ni får en bra lördag-kväll, kram fanny 

I`M BACK

hellloo, jag vet att jag inte har några som läser min blogg längre, men det ska fixas! har haft fullt upp så har inte haft tid med bloggen, men det ska ändras på. Förresten alla kollar in på http://trogbrunett.blogg.se/ för då är ni bäst :=)

Btw, det går inte lägga in en låt så fixar det senare :D



RSS 2.0