Mot skolan!

godmorgon! sitter på bussen på väg till skolan, typ framme om typ 10 min. I allafall så har vi film på engelskan, sen på svenskan har jag ingen aning vad vi ska gö. Å efter de får vi LOV. 1 1/2 veckas lov i stället för 1 veckas, är alltid najs.


tjenixxen

Sitter på bussen nu på väg hem, slutade vid 12.20 istället för 14.25 så de va ju bra. Dock måste vi jobba hemma, men eftersom jag jobbade ovanligt bra idag så har jag bara två instuderingsfrågor kvar, tänkte göra bort dom då jag kommer hem så får man de bort gjort i alla fall :) återkommer!


15:de februari

Okej nu ska jag blogga! för saknar å skriva :D så nu vet ni de! :D skolan idag va mest bah onödig, åkte in för å ha mittkurs snack, + jobba med nått papper! va kul å få reda på hur man ligger till i köks kursen, så nu känns de himla bra. 
Va klar vid nio, sen fick vi bah sitta hela dan tills två typ. Inte direkt så kul.. Hade planerat å åka ner en bit i landet å hälsa på en, men de blev inte av då jag inte kunde åka med bussen som gick vid halv två som jag trodde. Men tur de är sport lov snart så då får jag spendera tiden där nere ;)  nu blire film mys framför offside!

RSS 2.0