Grattis Nathalie!


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Grattis Nathalie! Hon vann ju tävlingen om vem som kunde blogga mest under en vecka, ganska stort! Så nu får din blogg bli länkad i detta inlägg!:D Btw, alla kikar in på hennes blogg och lämnar kommentarer vettja!:)

söndag

Nu snart blire att checka ut från hotellet, sen blire att fara till dollar store igen sen hem. Gårdagen var riktigt bra! Vi får på dollar store, käka glass, gick till den stora is saken haha, gick upp på berget och badade sent på kvällen riktigt bra med andra ord!


Lycksele!

Hello everybody, var typ för en timme sen nere och åt frukost göttans, nu blire snart fara ut och hitta på något, sen blire att gå till dollar store, bada och typ gå upp till berget as fin utsikt där! Ska nog ta bilder oxå sen typ, så detta blir ett inlägg utan bild, lägger in en senare idag ni får ha en bra dag! för det ska jag ha:D

20april

Taggar inte morgondagen nånstans, ska ju till lycksele imorrn tills söndag, tre hela dagar! Det gör så att jag inte hinner träffa Rossana som ska till umeå nån dag denna vecka. Far vid halv två imorrn. Kommer ha med mig datorn oxå så. Nu blire att kolla klart filmen sen ska jag fortsätta packa,vi hörs! xd


Vinnaren av torsdagens blogg!

Vinnaren av torsdagens blogg är super fina hanna!:) Hon bloggar om sin vardag, mode, outfits och mycket annat, så jag tycker alla borde kolla in hennes blogg, det är verkligen en läsvärd blogg! ;)

klicka på hennes namn däruppe eller på bilden för att komma till hennes blogg!


1 dag kvar innan lov!:)


Arkivbild (Liseberg) det är dåligt med bilder nu men ska försöka fixa nya! tagga även liseberg och götborg den 1juni:)

Planering av träningsdagbok, svenska, No-prov, film på b-språket, några engelska redovisningar på engelskan, + film på so;n har varit min dag. Det har varit en helt okej dag, + att det är dagen innan lovet så det är skönt tagga lovet nu! Nu blire att lära in avtalsvilkorslagen tror jag att det var + några till lagar sen kan jag allt.

Vi har ju prov i konsumentekonomi imorgon. Anmäl er gärna också till dagens blogg i inlägget ↓

Dagens blogg!


Nu kör vi en dagens blogg igen det var länge sen sist, så nu äre bara kommentera "jag är med"  eller något, så utser jag vinnaren i morgon kväll nån gång. Lycka till! :) btw, extra tack till hanna som gjorde dagens blogg grejj till mig för ett tag sen!

Dryg dag idag!hahahhahahhaha;o duktigt cheeeyy, hehe eller inte?;o
Btw, detta går inge bra längre, men ska försöka! Skriv uppgiften i Np i engelska i morse och det gick väl bra. Sen hade jag även i hörförståelse efter lunch. Hata dom där pauserna som är typ as länge, efter varje fråga typ så blev serriöst typ sur.

Kvällen har bestått av plugg, av hk och lite No. Så nu blire att fixa och svara på massa kommentarer eller om jag göre imorrn, sen blire tv resten av kvällen så vi får höras i morgon, jag LOVAR!

Min blogg vs Nathalies blogg!

Jag och Nathalie ska tävla denna vecka, vi ska kolla vem som kan göra flest inlägg från måndag till söndag, så nu blir ganska många inlägg denna vecka, så ska vi se hur detta går! Du Nathalie känn dig ägd jag kommer vinna sååklart!:)

                                                                                Vs


Onsdagbild; google
Nu blire snart att kolla på Ana Gina Show här eller klicka på bilden eftersom jag har missat några avsnitt!
Dagen idag då, b-språk, Nationella praktiska delen i No, gick helt okej sen vare läsning, lunch, inställd bild så typ en timmes håltimme på det, sen lagpass så galet skön dag + vädret var prima bra!

Hoppas ni haft en bra dag och att vädret varit kanon bra hos er  också!:)

RSS 2.0