www.knownatalie.blogg.seNu är jag klar med din design hoppas du blev nöjd! om du inte är nöjd så är det bara att höra av dig till mig!:)

GOD JUL PÅ ER

Go jul på er, dagen har börjat almännt bra, skink smörgås och gröt, snart blire kalle anka om c.a en timme,så det blir kanon, och senare ikväll blire mat och julkapps utdelning, bloggar såklart mer senare, ha en fortsatt bra julafton så hörs vi senare.

Bild från förra julen ;) btw, ska fota lite senare :)


Min dag + Musiktips

Godkväll, va ju somsagt i stan idag gick bara bra, nu är alla julklappar köpta och inslagna. Har även hunnit prova mina tights som jag köpte idag som jag skulle ha imorrn, men dock var försmå så då blire att hitta någe annat att ha på sig. Nu ska jag dra mig från datorn, och kolla på nån film btw där nere har ni bra musiktips.
Ska försöka blogga imorrn, om inte så önskar jag mina söta läsare en bra julafton som e imorrn :)

SHOPPA JULKLAPPAR

God morgon på er, vaknade typ nyss ska snart ta och äta frukost sen blir det en sväng till stan för att köpa alla julklappar och lite annat, tänkte mig oxå en ny mobil så ska kolla på det med. Så ha en bra dag så hörs vi sen :)

                   

jullov nudå


Jullov nudå, känns grymt skönt fick även betygen, kan säga så här jag e inte nöjd precis. Ska i allfall nästa termin försöka höja mig i ett antal ämnen så att. Nu blire Morden i sanhamn medans jag snackar med Rossana på msn om massa saker som hänt, kan dock inte ta upp det i bloggen. Imorron då så blire förhoppningsvis stan, eller så blire på onsdag kan inte bestämma. Hihi är alltid sen med att köpa julklappar;)

FJÄRDE ADVENT


Jul snart då, mindre än en vecka kvar så det e skönt och får lov imorrn. Nu då sitt jag och kollar på ensam hemma 3 och snackar med rossana och elias då på msn bara najs, bästa typerna:)  Egentligen idag skulle jag vart på stan och köpt julklappar men det får bli på tisdag istället. Vid halv halv fyra ska vi dra oss mot stan för lite julbord så jag hör av mig när jag kommer hem cyoo.


såå bra

Hemma idag då, sjuk. Annars så händer inte så mycket ska jag snart lägga mig i soffan och kolla film. Förresten nu är betygen satta också ser verkligen inte framemot dom höhö. Men kom på en grej att det var fett länge sen jag hade hiss och diss så det ska jag nog kanske i helgen.
btw, tipsa gärna mig om dagens blogg tävlingar och sånt :)

idolfinal


Vem vinner? Minnah eller Jay? själv så spellar det ingen roll vem som vinner för min del, båda e en värdig vinnare av idol 2010. Dom e sjukt bra båda två på olika sätt. Så jag ska förpassa mig till tv:n snart med lite popcorn och samtidigt ska jag svara på lite kommentarer, så vi hörs sen!


Grattis till mig :)


Bild från wehearit.com
Hejpåer fina läsare, idag så fyll jag ju år, jag har fått massa paket, tårta och haft en almännt bra dag. Så skönt, dock inte skolan men det e för att vi har haft en massa prov, hade Matte och engelska igår och det gick väl hyfsat bra, och på fredag har jag musik-prov kändes ju mindre kul aja men det är bara att göra sitt bästa.

Imorrn då, så ska ha nån praso dag där man får besöka massa skolor och linjer och sånt, det blir nog roligt och dessutom ska vi ta bussen som går nio från skolan så lite sovmorgon får jag. Fast nje, ska typ ändå med bussen som går klockan åtta haha.

Sen efter det då, så stannar jag kanske i stan, ska byta några skor jag fick idag sen ska jag kolla på mobiler ska köpa en ny, sen kanske det blir lite julklapps köp, så jah uppdaterar imorgon när jag kommer hem och dessutom så länkar jag alla som sagt grattis och så då får dom en fet länk, nej nu ska jag sova godnatt!


4december


bild från cdon :)
Nu ska jag kolla på farsan så det blir ett snabbt inlägg nu, har mycket plugg nu som gäller innan lovet så jag har inte tid med bloggen, nästa vecka har jag tre prov och typ två läxförhör och några inlämningar som jag ska försöka fixa så det får bli dålig uppdate ett tag till, jag ska försöka uppdatera er lite på onsdag, för då fyll jag ju år så det blir nice sen nästa torsdag blire att kolla på gymnasieskolor det blir nog nice det med, men nu ska jag kolla farsan så vi hörs nästa vecka, i promise!

RSS 2.0