yeaah!

Kommer att börja blogga här igen wioohoo! bloggen ser lite konstig ut just nu,men bästa nathalie håller på fixa den, det ska väl in en header å typ så å lite små fix, men ja kommer blogga som vanligt när allt är fixat, så håll ut!


NY BLOGG!

Blev less på denna bloggen, så har skaffat en ny ↓ så alla KOMMENTERA DEN NYA NU! :D
denna blogg få var kvar.. för jag venne riktigt om jag ska ha kvar den nya heller haha, vi får se hur det blir.
http://eemmaa.spotlife.se/
http://eemmaa.spotlife.se/http://eemmaa.spotlife.se/http://eemmaa.spotlife.se/
http://eemmaa.spotlife.se/http://eemmaa.spotlife.se/http://eemmaa.spotlife.se/http://eemmaahttp://eemmaa.spotlife.se/.spotlife.se/
http://eemmaa.spotlife.se/http://eemmaa.spotlife.se/


titanium


!

Ensam mamma söker
                                                                                            VS

bilder från google
hejhej, ska ta tag i bloggandet lovar, har sagt det några gånger men jag Lovar! efter skolan så var jag å klippte mig, toppade det eftersom det var jätte slitet på topparna och sen klippte jag upp det lite så, e fett nöjd det blev bah bra. Nu ska ta och se ensam mamma söker och sen den som dräper, så bloggar mer imorgon!


back to school

inte haft någon lust till att blogga, hänt massa och ah, men tur man har världens finaste vänner. Andra dagen efterlovet idag då, vi ska jobba med ett bröllops grupparbete hela veckan, + att vi har 3-4, 80 minuters lektioner varje dag så, kul.. aja det kanske blir bra, har lunch nurå, sen blire att fortsätta mer med arbetet efter lunch. vi hörs när vi hörs!

2 november.

Varit i stan idag fick med mig hem ett nagellack från H&m, visar det nån dag. Nu ska jag se bron, så blir inte så långt inlägg. Imorgon blire övik as najs! hörs imorgon då jag kommer hem.
såg denna på nathalies blogg, så himla grymma!


RSS 2.0