lördag!


hej på er sötnosar!
sitter och ser lite på så mycket bättre och dricker julmust och käkar karra! årets första julmust hehe!:D gött! funderar även på att fixa om min blogg dvs. header, design och de. men eftersom jag inte e så bra på sånt så, om nån gullig människa skulle vilja fixa det så kommentera nu!


bloggtips!


bloggtips nurå, tycker alla borde kika in på denna grymma blogg, som drivs av super fina hanna! släng in en kommentar också vettja;) Om ni inte vill missa en bra blogg så kika in där NU! (klicka på bilden eller "denna" för att komma till bloggen)


söndag!


Just fikat då, glass med hallon! gött!:) ska se sista avsnittet av världens bästa hotell strax, verkligen hur bra som helst!:) sen blire å kolla modelljakten. Senare kommer även ett bloggtips upp.  ha en bra eftermiddag så länge!


O N S D A G

Haft en bra dag idag, inte hänt nge speciellt. Förresten klarade matte provet i fredags awesome, har logi prov imorgon det kommer gå åt skogen hehe:D fattar nada! får väl plugga mer då jag kommer hem, för snart ska jag och se johnny english reborn på bio, får hoppas den är bra! ni får ha en bra kväll


fredag!Veckan har gått super snabbt och om tre timmar äre helg. Iallfall har lunch nu då, börjar igen typ vid tio över då vi har matte prov tror jag att det var, klarade första provet vi hade så hoppas jag klarar detta med. har ju glömt och säga nathalie vann tävlingen som vi hade för nån vecka sen, men lite sent men grattis hörrö du! men bloggar mer sen!


8 oktober

for inte på öppet huset på skolan, så jag har bara varit hemma stor städat rummet, sett på tv, lyssnat på musik. Tror jag aldrig jag haft så rent på rummet på länge. just nu,ser lite på fångarna på fortert nu. btw så kommer jag nog inte vinna tävlingen hehe den avslutas ju imorgon, men vi ser ju;) bloggar nog inte mer ikväll, hörs imorgon!
Bild ur arkivet!. Bästa sundsvall.


godnatt

Snackade med världens finaste människa tidigare ikväll thihihi happy facE;), sen har jag bah sett idol hela kvällen, mina favvisar idag var andré, olle å amanda p:D nu blire se film sen sova är jätte trött men bloggar mer imorgon nån gång på dagen^^
Vilken var eran favorit i idol ikväll?:)


FREDAG!


Så skönt med helg, denna vecka har verkligen gått hur snabbt som helst. Dock så egentligen har vi öppet hus på lilja (gymnasie)  imorgon men jag vet inte om jag ids fara, inte så taggad på kliva upp vid åtta på en lördag för att fara på öppet hus från 9-13, vi får se hur det blir, nu ska jag börja se om alla irene huss filmerna från början!

6 oktober


Nyss käkat thaimat då, ska snart he på senaste irene huss filmen, den kom ut igår och jag har redan den grymt! Dom nya irene huss filmerna är 100 gånger bättre än dom gamla, dom var typ inte ens spännande. men ah, sen blire och se robinson klockan åtta!

5 Oktober


Två ytterst dåliga bilder från igår och idag! lång dag idag mer behöver jag inte säga! Käkade för ett tag sen middag, mumma! Nu ska jag ta och se några avsnitt av världens bästa hotell och svara på kommentarer!;)


Dagens blogg!


Dags för dagens blogg igen då, eftersom nu ska det bli många inlägga per dag så jag vinner;) Men kommentera bara jag är med så är ni med och tävlar om dagens blogg, vinnaren utses i morgon den här tiden!


kalas + modelljakten


Direkt då jag kom hem från skolan for jag till affären och sen bar det av till ett kalas. Fick mina efterlängtade hallonrutor som jag inte har ätit på evigheter, + en massa annat fikabröd gött! Nyss blev det pizza så nu är jag verkligen inte hungrig. Nu ska jag ta och se senaste avsnittet av modelljakten och svara på kommentarer!


söndagkväll

Har haft en bra dag inne i stan, nu har jag just hoppat in min zipperall, för tv/film hela kvällen, ett perfekt avslut på denna söndag. Helgerna går så snabbt och det är redan dags för skola imorgon igen. Ska ta mig något och äta nu bloggar kanske mer sen, annars hörs vi imorgon.


Godmorgon!

Jag och denna tjejen ska tävla och se hur många inlägg man kan göra på en vecka, start idag. Vi gjorde ju det förut med då gick det ju sådär för en viss person men ah. Ska snart dra in till stan, sen blire fotboll vid tre, och jag hinner inte fixa något tidsinställt för ska ner och käka nu sen åker vi, men ni få ha en bra söndag så bloggar jag när jag kommer hem!:)


RSS 2.0