lördag

Deltävling 4
bild,svt.se 
nu blire se melodifestvalen, och dessa ska va med ↑ danny å lisa verkade riktigt bra så får hoppas på det! imorgon blire staden för att införskaffa mig ett par byxor tills tisdag, ska jobba då men mer om det får ni veta senare. ha en fin lördag kväll!


onsdag

opppsi ingen bra uppdate på sistonde, men såhär äre jag har vart sjuk i i stort sätt hela tiden sen förra gången jag bloggade, va i skolan några dagar förra veckan, sen va jag hemma. Likadant denna veckan, hemma i måndags, gick till skolan i går vilket jag INTE skulle gjort, eftersom jag nu är hemma idag igen, har såå himla ont i halsen. blir himla less på detdär. hihih satt flera timmar i måndags å gjorde matte, å nu hade jag tänkt göra klart några tal sen är jag klar med planeringen;)

och påtal om ingenting jag VILL TILL NEW YORK HUR AWESOME SKULLE INTE DET VARA? HAR ALDRIG VART DÄR FÖRUT SÅ DET SKULLE VARA HIMLA AWESOME! (bilder wehearit)


t i s d a g


 gokväll! efter att ha ätit thaimat så ska jag nu sätta mig å se denna film ↑ riktigt länge sen jag såg den faktiskt. Borde egenligen ta tag i lite plugg, men det får vänta. ingen mentortid imorgon så istället sovmorgon till 10.10 skönt.


1 februari


Haft en super härlig dag idag! vi håller på med en miljö tidning i skolan så då var våran grupp i ekorrsele utanför vindeln på ett ekoturism företag å intervjua dom. sen fick vi ut och träffa deras alla hundar! super söta var dom! åt mat på nå hotell, sen hem för att sedan sluta. Nu blire att kolla igenom en uppgift i engelskan, redovisning imorgon .


RSS 2.0