Måndag

                    Bilder från insta, från den senaste tiden! GRYMT JÄVLA TAGGAD PÅ MIN 18 ÅRS DAG!!!

Hallåååjj i stugan! nämen seriöst..Är som sagt ledig denna vecka! så tog en låång jävla sovmorgon imorse, åt sedan frulle. Sen har jag inte gjort så mycker mer. Hör å häpna så tänkte jag faktiskt göra nått åt min plugg hög nu.. Har så sjukt mkt å ta igen på 5 veckor, innan vi går på sommarlov! de känns jävligt drygt, men ska fan klara de! Åh jag känner verkligen att de är dax å börja nu. För dom där 5 veckorna kommer bara rusa förbi.


Fredag!

 Sitter bara och tar de lugnt osv. Slutade vid 12 idag så de är så härligt. Är ledig nu tills nästa fredag så ska bli skönt. För är verkligen hur skoltrött och less på skolan så de finns inte. Ska ta och starta en film nu och smsa med min fina.Den pojken alltså är allt för go!

Torsdag

Slutade vid tio, efter ha suttit å gjort nationella sen halv nio. Skriv delen var det denna gången, å de gick väl helt okej. Men känns ändå as drygt å göra om alla eftersom jag redan har gjort dom förra året med tanke på att jag bytte linje efter ett år. Så ska kolla upp om jag ska hopp av kursen! Annars så sitter jag på bussen påväg hem nu vilket känns himla skönt, imorgon är de fredag å vi får som ett mini lov fram till nästa torsdag! Känns sjukt bra! Återkommer senare!

RSS 2.0