Yeeaah nu drar jag till hemavan!

hejhej!

Som rubriken säger så drar jag snart till hemavan det kommer bli härligt att komma bort från skolan ett tag och bara tänka på andra saker.
 Har just duschat det var härligt, nu sitter jag på soffan i köket med datorn jag ska nog fortsätta packa har lite grejer kvar, men det blir om ett tag för jag ska typ äta nu snart. Och jag kommer ta med mej kameran till hamavan så det kommer bli lite bilder om jag inte glömmer bort att ta kort men det ska jag se till att jag inte gör. Men vi kommer väll att ha fulla dagar med aktiviteter antar jag.
Jag kom på en grej att det inte är så länge och vi får hoppas på att det blir det där borta då blire perfekt. Nu måste jag gå och fixa lite grejs,
jag kan tyvär inte blogga nå mer idag för jag dra ca 14.00 oxå är jag borta tills söndag vid halv sex och då är jag nog trött så jag är tillbaka på månag så ni få ha en bra dag och en fortsatt bra vecka oxå.


Tisdag

Hejhej!

Nu vare det typ fett länge sen jag bloggade jag har inte haft lust jag vet inte vad och hur jag ska göra med denna blogg men jag ska försöka blogg mer i allafall så får vi ser hur det blir. Idag har vi bara haft chill chill inte gjort något specillt idag typ nu sitter jag i sängen haha elr jag ligger typ och kollar på tv men jag bör inte göra det jag har fett mycket att göra men en liten stund framför tv:n bör man få ha. Checka in allt som ska göras innan jag ska sova.

- Duscha
- Städa lite
- Läsa ur pojken i randig pyjamas
- Börja packa inför Hemavan
- Se tv

Sen är jag nog ganska trött om jag ska göra allt detta men det tror jag att jag inte hinner men nu måste jag duscha och ja och det tar ett tag haha det är fett skönt men aja jag hinner inte blogga mer idag troja så vi hörs i morgon typ. Sen på tordag åker vi till hemavan yeeah.:)´hare ska dra..


RSS 2.0