Onsdag


BLOGGTIPS, diggar den bloggen btw det är är hennes header som är där uppe haha :) aja läser den bloggen, tycker ni ska kolla in den.
Asså jag blir så less, har letat prao plats sen jag kom hem, och har än inte fått någon kollade på scandic, Nk, Hotel Aveny och massa andra ställen, så nu väntar jag bara på att jag ska ringa till ett ställe imorrn igen då. Annars idag så vare skola rätt chill, B-språk då först då hade vi läxförhör det gick prima bra, sen No, läsning och lagpass sen då efter lunch. Nu sitter jag och pluggar So och tränar på talet vi ska hålla på fredag. Det är as mycket plugg nu, nästa vecka har jag No prov, Matte prov och B-språks prov aja det går nog bra. Nu ska jag  snart kolla på idol, sen blire duschen och sen efter det blire att packa för imorrn för orienteringerings dagen, så vi hör imorrn! ;)

Tisdag



hej på er, har inte uppdarerat idag så tänkte jag gör det snabbt nu då, Vi skulle ju ha So-prov idag men det hade vi inte p.g.a det var nått me kopierings maskinen, så det blev inget med det, vi har på tordag i stället. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll sett idol och så, nu ska jag ta och plugga lite So och på B-språks läxan och äta dumle göttans, men ni får har bra så hörs vi imorrn och förresten imorrn efter skolan så sticker jag in till stan och fixar prao, vet ett ställe som jag vill vara på så säger det sen om jag fick platsen, så vi hörs imorrn kväll godnatt

Hiss elr diss?


Gud vad som här ser mysiga ut, domhär skulle passa perfekt nu eftersom det börjar bli lite kallt på kvällarna tsm med nå leggings och en tubhalsdduk galet;) vad tycker ni om dom här tröjsorterna, skulle ni kunna köpa en sånhär? hiss elr diss mina kära blogg läsare?
Ginatricot- 199:-

Btw, du som skrev en kommentar nyss på detta inlägg den försvann sorry, men det var nån som hette my så my om du vill ha svar på din kommentar så kommentera igen.


Plugg



hellu, åh jag börjar bli less på att plugga, har pluggat i stortsätt hela dagen och kollat lite på idol, så nu har jag tagit en paus och så, imorrn då är vi ledig, tänkte egentligen att dra in till stan då, men det är lika bra att plugga imorrn, så tar jag stan på tisdag efter skolan. Nu ska jag äta,  sen blire tv, så vi hörs, medans kan ni ju svara på dagens hiss elr diss?


Hiss elr diss?


Jag tycker stora koftor är sjukt snyggt, om man har ett linne,  leggings och en sånhär slags kofta hade vart galet snyggt. Det kanske inte var dom snyggaste färgerna, förutom den svarta för lugnt den snyggaste :) Vilken är eran favorit av dessa?
Ginatricot- 199;-

lördag


Bildbrist så ni går nöja er med en bild från i somras från bästa stället;)
Oppssi jag har inte bloggat på hela dagen jag vet men jag har inte vetat vad jag ska skriva om dessutom, klev upp vid tio åt och så sen har jag inte gjort mycket jag har pluggat lite So kollat lite bloggar och min fb. Ikväll blire att svara på kommentarer tror jag, jag lovar inget men vi får hoppas på det, sen blire att se på film och tv det blir en skön kväll vad ska ni göra ikväll då? nej men nu ska jag fortsätta å plugga, så kommer jag tbx senare typ, och medans kan ni ju svara på denna fråga, Vad tycker ni att jag ska blogga om?

freeeeeeeedag



hellu rubriken säger allt fredag inbär helg gu vad skönt, skoldagen idag då var rätt så chill hade musik, sen då hade vi skolfoto haha har inte så mycket att säga om det sen lunch för det blev ingen svenska, sen So där såg vi film och sen efter det vare ännu mer chill vi hade slöjd galet nice. Just nu sitter jag och mumsar på mitt godis göttans må jag säga. Kvällen kommer att spenderas framför tv med idol och sen då film det blir kanon, ska försöka uppdatera bättre i helgen så vi hörs sen elr imorrn;)

Rainy day


Det har regnat i stortsätt hela dagen inte bra! skola idag då gick prima bra har inte så mer att säga om skolan idag. Ska snart lägga mig och vila innan jag ska skriva klart mitt tal och plugga B-språk och So. Uppdatering har även inte vart på topp på ett bra tag, men det är därför jag har skola och massa prov och sånt som jag ska träna till, men ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Så här ser det ut nu i skolan för min del:
Fredag; skolfoto, hålla ett tal.
Tisdag; So prov Andra världskriget
Onsdag; B-språks läxa
Torsdag; Orgenteringsdag
Sen vecka 39, ska vi ha prov i Genetik på No;n, matte prov och Prov på B-språket så det är fullt upp just nu, så ja. Ikväll blire att kolla idol då och så. Har varit usel på att svara på kommentarerna men det ska jag ändra på, jag svarar på dom imorrn. För nu ska jag kila, ska kolla min fb och bloggar innan jag börjar skriva klart talet så vi får höras puss på er :)

Hiss elr diss?


Jag älskar stora pösiga linnen, skulle bli skit snyggt tillsamans med ett par leggings, i love it :) jag gillar linnen över huvudtaget det är galet skönt och passar till i sort sätt till allt. Jag gillar nog mest den svarta och den till vänster bäst. Vilken färg gillar ni bästa av dom här?

Ginatricot- 129:-

,-


Jag saknar sommaren 2010, liseberg, hela göteborg, nordstan och massa annat. Det har vart en awsome sommar! Bilden är från liseberg efter vi kollat på lotta på liseberg det var kung, vill tbx till göteborg det var kung där:) btw nyss skulle jag ladda in några inspirationsbilder men det laggade så jag får ta det en annan gång nu ska jag ta mig lite cola, bara för jag att jag har kvar lite hehe, sen blire tv och en film som börjar nio så ni få ha en bra kväll, och imorrn börjar ju skolan igen, helgen går så sjukt snabbt men det ska nog gå bra i skolan höhö, hörs!

söndag


Lyssnade på denna låt nyss bah nice. För nu sitter jag och kollar på idol igen på tv det äre repris på alla program som var på tv rån i veckan. Annars idag har jag inte gjort så mycket jag har ätit, sett tv och suttit vi datorn, ska snart in till stan ska kolla på match så jag kommer inte kunna uppdatera idag så bra, uppdaterar vid kvart i sex elr något sånt, nej men nu ska jag fixa håret och måla naglarna så hörs vi.

chill ju


Sitter och äter detta nu och kollar på tv, snart blire film vet inte vilken än men det blir kalas bra. Nejmen jag har ju städat sen förra inlägget och jag är sjukt trött nu skulle bara vilja lägga mig ner i sängen och sova. Men fint blev det. Jo juste idag har statistiken vare på topp, och det gillar jag förstårs :) men kommentera bloggen ännu mer vore grymt schysst, får alltid så fina kommentarer av er. Nej men nu ska jag avsluta, nu ska jag hämta kall cola och sen blire film hörs imorrn:)


Nagellack från H&m


Köpte denna idag på stan, sjukt snyggt nagellack endast 39.50 från H&m, kanske inte den bästa bilden men aja, sen köpte jag typ inget mer typ tuggummin. Nu håller jag på att städa mitt rum, har ganska mycket att göra, så jag tog en liten paus nu för att kolla på lite bloggar och så. Ikväll händer det inte så mycket det blir en chill kväll framför tv:n med popcorn och en kall cola mumma :) föresten har jag börjat svara på alla kommentarer, har några kvar ska svara på dom nu sen blire att fortsätta städa, det kommer fler inlägg sen!

Veckorevyn



Just nu sitter jag och läser veckorevyn, visst äre många som har den elr har jag fel?  lyssnar på musik och kikar in på lite bloggar och tare lungt för det mesta, det kan behövas efter en lång dag i skolan. Vart även sugen på att baka, har ni något bra recept på något? ska nog baka i helgen om jag hinner, ska ju typ in till stan, och då ska jag nog köpa ett turkost nagellack från H&m det är sjukt snyggt. Nej nu ska jag snart kolla idol och dricka lite oboy :)


Onsdag


Sjukt bra låt, skola idag hände inte så mycket, fast idag på bilden så skulle vi skulle vi leka 4åring, haha vi skulle göra en bild som inte liknade något alls, det var rätt kul ändå och lätt. Nu sitter jag och kollar på idol, och efter det så blire attt kolla lite mer tv sen blire sängen för min del, sorry för dålig uppdatering och så, och i morgon ska jag svara på alla kommentarer det börjar bli ganska många så jag måste. Imorrn har vi idrott först, och så sen vet jag inget mer hehe, men vi får höras i morrn godnatt

Idol


Hoppas det blir en lika bra final i år oxå, för det var grymt bra i fjol elr när det var hehe :) det har nyss börjat, jag måste bara se det för att jag tycker verkligen det är bra, vissa är bra i början men dom utvecklas mer och mer under programets gång, och sen blir dom grymt bra! ojdå, nu vart det visst paus, ska gå ner nu och ta bort lite kläder sen jag duschade och sen så blire idol igen och efter det blire det the mentalist så ni få ha en bra kväll.
Sitter ni och kollar på idol idag då? :)

I miss Nordstan




Brist på bilder, så ni får några bilder från bästa Norstan istället, var ju där i somras och det var awsome det var sjukt stort, för er som inte varit där så kan jag rekomendera det :) skolan idag då, inte hänt så mycket vanliga lektioner, sen på so;n kom det nån snubbe och snacka om politik. Nu typ sitter jag och kikar på lite bloggar medans jag snackar på msn med massa härligt folk, ska snart äta sen blire duschen så jag kommer efter det, sen måste jag svara på mina kommentarer hehe det har jag glömt bort, thihi :) nu ska jah dra hörs sen!

Ullared



Ullared börjar ju snart, på kanal 5. Nu äre säsong 2, jag var ju där när det var säsong 1, så då fick jag lov att kolla för dom var där och filma när vi var där, så det var ju lite coolish nu börjar snart säsong 2 så det ska bli as bra, jag tyckte det var bra, vad tycker ni läsare? btw, när vi var där så sog vi ju Boris och Morgan hehe, nejmen nu ska jag kika lite tv innan det börjar sen ska jag hämta daimtårta, som vi visst har kvar lite av så ni få hare bäst så vi hörs imorrn efter skolan, jag bloggar nog inte innan, vi ser ju.


måndag


Bild från i somras, det var sjukt fint där :)
iallfall kom för ett tag sen hem från skolan, aja jag är fett trött, hostar typ hela tiden, o ja jag är less på att vara förskyld nu, vill bli frisk någon gång. Det kanske blir bättre med lite mat och daimtårta mumma, men det kommer inte bli hihi. Juste vi ska jag ha prao i två veckor, jag vet inte vart jag vill vara, typ kanske på ett bageri, klädaffär, det skulle vart kul, har ni varit på något roligt ställe när ni har praoat? måste kolla upp det där, men nu ska jag snart äta, så det kmr fler inlägg senare (kanske) hehe hörs!

Söndagkväll


Har denna på gärnan, hehe, nyss åt jag efterrätt daimtårta mumma vare kan jag säga, annars hare inte hänt mycket. Klockan nio blire att se Irene Huss sen efter det blire nog sängen för min del, vad gör ni läsare en sånhär kväll?, och dessutom är jag as glad, jag har blogg rekord igen, tack så hemskt mycket. Nu ska jag ta mig en kopp te och slänga mig i soffan och kolla lite tv så ni få hare bäst så hörs vi imorrn :)

Vinnarna !

Bara för att jag är så snäll så får ni tre vinnare, och denna tjej har vunnit en gång tidigare hos mig, hennes blogg hittar ni HÄR, hon bloggar om sin vardag, hon tipsar om saker och ting, hon har dagens blogg varje dag nästan, hon har hiss och diss, dagens outfit och en massa annat, jag tycker hennes blogg är läsvärdig. Så ett stort grattis till dig :)

Den andra vinnarens blogg hittar ni HÄR, ja du vad ska jag säga om din blogg, hahah den är bara bäst, diggaren, den är bara så cooolisch, och dessutom har du så tur att du är länkad oxå hihi, och det är ingen annan ;) Stort grattis till dig :)

Den sista vinnaren denna blogg hittar ni HÄR, diggar din blogg, den handlar om hennes liv, kläder som hon vill ha, bilder, musik och en massa annat oxå, och på den senaste tiden har hon blivit mycket bättre på blogga, det finns vissa stunder där är en låg uppdatering, men det gör inget för jag läser den ändå.
Stort grattis till dig :)

Hiss elr diss?


Kolla vad H&m har fått in, dom är ganska fina, gillar dom första mest, jag gillar dom men jag vet inte om jag skulle köpa dom, tycker att det blir typ för mycket det hade vart perfekt med helsvarta. Vad tycker ni om domhär skorna? tycker ni att dom är värd 99:- och 299:-?
Första skorna: H&m 99:-
Andra skorna: H&m 299:-

Godmorgon

Godmorgon solstrålar, jag har just duschat och ska snart fixa mig för om en liten stund åker jag in till stan, ska typ shoppa lite om jag hittar något, annars sen vid fyra ska jag se på Umeå-Göteborg i fotboll, så vi får väl höras sen efter det, jag vet det kanske blev ett tråkigt inlägg men jag har lite brottom så, när jag kommer hem får ni lite bilder och då utser jag vinnaren av dagens blogg från förra veckan hehe :) och glöm inte att besöka min blogg, förrra veckan hade jag blogg rekord, nej men nu ska jag dra.
Vad ska ni läsare göra idag då?

Äntligen fredag



Världens godaste tuggummi, jammi jammi, köpte dessa efter jagt hade kommit hem. Skolan idag då har vart rätt okej, på svenskan idag så hade vi prov och det gick bara bra det är ju en fördel oxå om man har tränat som jag då hade, men jag kommer säkert något fel. Annars idag har vart rätt lungn. Nu sitter jag och lyssnar musik och typ degar i soffan, ska snart ta och gå ner och hjälpa till lite med maten, sen blire efterrätt mumms. Så vi hörs sen puusssbaah :)

1september


Denna satt fint fint, kom hem för ett tag sen, vi hade ju bara vanliga ämnen och så pallar inte berätta mer om det, och en sak till jag håller bli sjuk igen, jag vill verkligen inte det för jag vill inte hamna efter i skolan, men samtidigt så kan man ju ta hem oxå men det är lite jobbigt tycker jag och sitta och göra allt hemma. Ska dra igång med pluggandet för vi har svenska prov på fredag eventuellt på måndag. Jag skulle bara vilja lägga mig ner i sängen och sova är sjukt trött, men det går ju inte för då har jag bara morgon dagen på mig och då kommer jag få ett stort IG på provet och det vill jag ju inte ha, men nu ska jag plugga och efter det blir det middag, sen nån dag kommer jag att börja om på nytt att kommentera allas bloggar jag tycker är bra, och även dom som har kommenterat min blogg tidigare. Det kommer bli asbra men nu ska jag plugga hare bäst.

RSS 2.0