En månad tills julafton :)

Ja, som rubriken säger så äre en månad kvar tills julafton, riktigt skönt:) men innan det äre en hel del i skolan, tre prov, sen blire säkert några läxförhör och sånt, men det går nog bra. Nu ska jag kolla på Nikita ( ett tv-program), toppen!, vi hörs imorrn godnaatt :)

,.-

Internet är slowmotion segt, det går inte att gå in på någon blogg eller något så, fixar det med dagens blogg imorgon, nu har jag bara tänkt lägga mig i soffan och kolla lite tv/ eller om det är nån film som är, sen senare blire beck. Btw, jag ska kolla på ana gina show istället, kolla in det här HÄR, eller klicka på bilden!

oppsi

Ojdå, nu vare länge sen igen, men det har inte hänt så mycket sen dess, idag äre söndag och jag måste verkligen plugga, sen ska jag även fortsätta på min önskelista. Men ska försöka blogga mer sen då, SKA utse vinnarna av dagens blogg som jag hade för 2-3 veckor sen, men nu ska jag börja plugga så vi hörs sen!

onsdag


Bilden e från (http://weheartit.com/)
Ser riktigt mysigt ut, tänk er sitta inne på vintrarna skit mysigt, men jag gillar inte direkt det kalla vädret, -17 här då imorse, annars då skolbio på morgonen, sen lunch, röda korset och lagpass, riktigt chill dag idag. Nu ska jag svara på lite kommentarer, sen blire duschen & programmet Nikita, tänker inte blogga mer idag, hörs imorrn :)

Måndag

Tänkte bara säga att jag har haft fullt upp sen jag komm hem jag har hunnit plugga en hel del, och även kikat lite Tv. Nu ska snart kika igenom läxan igen, har ju läxförhör i morgon så det är nog inga större problem. Haha nu kom jag på " dagens blogg" igen, som jag inte har utsett, får ta tag i detta snart, men det får bli om några dagar, nu så ska jag hämta oboy med grädde mums, sen ska jag fortsätta träna så vi hörs imorrn :)

awesome :)


hejpåer, har nyss kikat klart denna film igen, haha såg den igen höhö. Förresten asså helgen har gått sjukt fort, måndag imorrn igen då, nej nu ska jag ta och plugga så jag kan allt sen, så då måste jag inte plugga imorrn. Sen så blire mat och tårta mums, ha en fin kväll :)

Gästinlägg



Hej allihopa!

Först vill jag säga ett stort tack till Emma för att jag blev erbjuden att göra ett gästinlägg hos dig. Jättesnällt! :)

Vissa av er kanske vet vem jag är. Men för er som inte vet så heter jag Frida och driver bloggen FRIDA HJÄRTA KEVIN (http://fridasjoblom.blogg.se/). I min blogg kan ni läsa om mitt liv och massa tips på kläder, skönhet och andra roliga saker. Jag har även en hel del tävlingar just nu kan ni vinna kläder och foton, så titta in på min blogg och var med!

Jag hoppas att vi ses inne på min blogg!

Kram
Frida

lördag




Vilken är eran favorit i idol ?  Igår var Jay och minnah bäst tycker jag :)
Har pluggat lite idag, annars har jag bara kikat tv och lyssnat på musik, nu ska jag snart sticka iväg och hyra en film, men innan ska jag kommentera och läsa lite bloggar.

fredag

Asså min uppadatering e sämst, jag vet haha, men aja ska i allafall börja blogga imorrn och det är sant. Första veckan i skolan avklarad efter lovet, känns grymt bra med helg, annars har dagen varit chill, så en skön fredag med andra ord. Nu kikar jag på idol och ska snart kolla nån film och bara ta det lugnt, sen så måste jag ta tag i alla kommentarer och svara på dom, sen utse två vinnare av dagens blogg för typ en vecka sen haha men det tar jag imorrn eller söndag för nu ska jag kolla klart idol så vi hörs imorn.

Galet kallt


Det är galet kallt, för övrigt så är det bara bra, och skolan gick bra oxå :) så nu har jag nyss tänt ljus och ska snart krypa ner i soffan med massa täcken och kuddar och plugga lite svenska sen ska jag nog kolla på film. Men nu ska jag ner och äta, Förresten äre nån som vet hur man gör smileysar(?) på bloggen?

Lördag

hoho, kanske ska färga håret idag, elr så blire en annan dag vi får enkelt se, annars idag så blire väl att plugga, men det kommer nog ändå inte hända haha:) eftersom det är lördag då ska man inte plugga jö, men jag tror att jag måste det ändå. Jag tänkte bara upptadera er lite men nu ska jag kolla lite tv sen blire fika, vi hörs sen :)

                   

mys :)



( bilderna lånad av http://weheartit.com/ )
Snart blire´fredagsmys framför idol med popcorn och godis göttan må ja säga :) annars idag har det inte hänt mycket jag har pluggat lite No, vad har ni gjort idag då? nejmen, nu ska jag börja dra mig mot tv:n och idol, så vi får höras imorrn, ha en härlig fredagkväll ;)

godmorgon!



Godmorgon på er, eller vad man nu ska säga,  nu ska jag ta och hämta lite mat sen ska jag sätta mig och se på den tredje filmen av milleniumtrilogin och bara ta det lugnt, sen blire att svara på massa kommentarer, utse vinnaren av gårdagens blogg, och plugga lite No har omprov i veckan tror ja, men vi hörs sen:)

godkväll :)


Nu ska jag kolla kenza&tyra show, annars idag har jag inte gjort speciellt mycket, bakade imorse och så, sen resten av dagen har varit almänt chill :) nejmen, haha det blev inte så många inlägg idag men ska försöka igen imorrn, så vi hörs imorrn godnatt :)


Dagens blogg


Jaopp, då kör vi dagens blogg igen då för att vara med, skriv bara "jag är med" så utser jag vinnaren i kväll eller imorrn bitti det beror på lite grann :) Så anmäl er nu! förresten denna gång kommer det vara två vinnare!


onsdag

Hejpåer, nu har jag tänkt blogga bra igen vi får se hur det går, men jaa nyss kommit hem från stan då, gick omkring i centrum ett tag sen stack vi till stället där jag praoade i två veckor, det var nå papper dom skulle fylla i, så vi fikade där, och för er som inte varit på stället kan jag rekommendera det placet och det heter Café Göteborg och ligger i umeå och även i Göteborg, och juste "dagens blogg", kommer upp imorrn :)

               

Måndagens, dagens blogg vinnare!


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
Det här är utdraget från henns blogg; "Sofia Händén heter jag som ni nog redan sett. Är nu sjutton år och går Frisör programmet i Gävle som är riktigt kul! I min blogg kan ni läsa om det mesta. Jag skriver mycket om min vardag, det jag gillar som kläder, mat, shopping, vardagliga grejer, frisör saker som det vi gör i skolan och mina klippningar. Det jag också berättar om i min blogg är om min sjukdomshistoria som sjuk/frisk, då jag har haft en tumör i magen. Ni kan läsa mer om det i kategorin ”Sjukdomshistoria”. Hope you like it!"
Riktigt bra blogg; kika in HÄR eller klicka på bilden :=) Grattis till dig och till dom andra kommer det snart en ny chans till att bli dagens blogg:)

Dagens blogg!




Det var länge sen jag hade en dagens blogg tävling och nu har jag dessotom fått en snygg dagens blogg logga, länkar hon som gjorde den senare. Så alla som vill vara med skriva bara " jag är med " utser vinnaren i kväll :)

AVSLUTAD AVSLUTAD AVSLUTAD!!


RSS 2.0