film time just nu

Sitter och kollar på misson impossible 3, ska se den klart sen ska jag typ smsa, och massa innan jag sover, imorn blir det stan, ska kanske shoppa något om jag hittar något :) nu ska jag hämta göttans nedan och lite dricka sen blir det filmen igen, vet inte om jag blogga imorrn innan jag drar får se godnatt :)


Tävling! veckans snyggaste header!

Japp tänkte köra en tävling, och titeln är "veckans snyggaste header" så det är bara att kommentera så är du med i tävlingen!

Jag kommer ha en vinnare, och den kommer att utses 7/8 då jag utser vinnaren och vinnaren där då kommer bli länkad i en vecka!

Lycka till! :)


mys mys

Ligger och kollar på en serie på datorn, kommer inte ihåg vad den heter men den är grymt spännande. Förövrigt idag så har jag bah lega och dega och typ vart och kolla på cup imorse, det är vad jag har gjort idag vad har ni själva gjort idag? klockan fem drar jag och köper mat, det blir göttans :) men nu ska jag läsa lite bloggar, fast ändå så kommer det bli många haha:) jag måste nog rensa blogg mappen jag hinner ju inte läsa alla ;) vi hörs sen! :) men kom ihåg besök bloggen och lämna efter dej ett spår så jag se att du kikat in :)


fiilm time

Just nu sitter jag och kollar på Mission impossible 2, den är as bra, tidigare satt jag och götta i mej en massa popcorn, och lite dricka. Även medans jag kollar på filmen så sitter jag och chattar på msn, men jag ska typ sluta snart vill kolla klart filmen. O en till sak det är fett mörkt på himlen men det kanske oxå beror på att jag sitter vid en ljus data aja ska kolla på filmen nu och chatta på msn ett tag till sen blire sängen typ när filmen är slut så det blir sista inlägget för dagen godnatt! :)

Jag har tråkigt

Men tjenare nu vare ett tag sen, men idag har jag vart och kollat på cup i stan, sen åkte vi och åt. Nu sitter ja och kollar på film Ice age 2, haha så bra film, jag vet inte vad jag ska skriva om men, aja ska snart gå ner och ta lite göttans, fast det blir om ett tag för jag ligger under täcket nu i sängen för det är fett kallt i mitt rum just nu, men det är ju ändå skönt att ha lite kallt när man ska sova, för då sover man som bäst. Ska kolla in lite sidor nu sen blir det ba att chilla o se en massa filmer, fast jag vet inte om det går någon bra på tv ikväll, ska kolla!

I´m back

Nu är jag tillbaka, men ja är varit hemma några timmar ändå men jag har inte orkat skriva, det har vart kanon dag idag, åkte som sagt till lycksele i morrse, gick där mitt i centrum och på en masa loppisaroch så sen åkte vi på dollarstore det va bah nice jag köpte en burk godis bah för det var billigt hihi, sen drog vi åt där i närheten vid hotellet jag åt, nå kött, potatis, och nå sås, det var göttans, for hem sen då, nu sitter jag och kollar på Fridrotts Em, och läser alla kommentarer jag fått medans jag har varit borta, tack så hemskt mke för dom, jag blir så glad ;D Och en till sak, mina antal besökare höjs, det blire bara fler och fler per dag och ni är bäst som besöker bloggen, aja men nu måste jag kila ska svar på kommentarerna elr om jag gör det imorrn vi får se hur jag gör så byee :) 

Snart bär det av till Lycksele

Gordmorgon, nu har jag just duscha ska bara smörja in mig oxå lite grann, sen ska jag äta. Sen bär det av till lycksele vid nio, det är ju somsagt motorveckan där. Vi får hoppas att det blir en kanon dag och bra väder, och sen innan vi sticker hem ska vi in på dollarstore och handla lite så, så vi hörs när jag kommer hem, jag får hoppas att ni oxå får en bra dag, med bra väder, vi ska ju alltid hoppas så vi hörs :)

hejhej

Yeaah nu är jag äntligen klar, fast jag har lite kvar, ska damsuga och massa sånt, typ städa garderoberna oxå, men det gör jag en annan dag. Men nu somsagt är jag klar och det känns sjukt bra, medans jag har fixat lite så har jag kollat lite på fridrott och så, just nu svara jag på lite kommentarer, och kollar lite på tv. Tänkte bara uppdatera lite så för jag har ändå inget annat att göra, men nu ska jag typ kolla lite mer på tv, ta nån macka, och sen blire väl sängen någon gång, så ni få hare tills imorrn Godnatt <3

tjenaaaa

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft någon ork, jag har kommit på vad jag ska göra jag ska myblera( stavning?)  om mitt rum tror jag, får se hur det blir det, jag kan ju göra ganske mke i mitt rum eftersom det är ganska stort, så jag måste börja nu, jag lovar att göra fler inlägg, det kommer kanske blir ett till sen när jag är klar, imoorn åker vi även till lycksele och då kommer det inte bli någon uppdatering, kanske innan vi åker och sen vi kommer hem. Men fortsätt gärna skriv komentarer det är sjukt nice ;)

hejsan svejsan

Det där jag skrev om att  jag skulle städa idag det gjorde jag inte får ta tag i det någon annan dag i stället när det är dåligt väder, jo juste snart drar vi till Lycksele på motorveckan elr vad det var där vi sticker dit på Torsdag det kommer bli bäst hoppas vi kan stanna till på dolllar store haha måste ha mina billiga tuggummin, asså förresten vad tycker ni jag ska blogga om jag har noll fantasi just idag vet inte varför men, ni får gärna komma med tips om vad jag ska blogga om och så men nu ska jag fara och köpa en glass vi hörs sen! :)

todellu

Vaknade klockan halv sju i morse p.g.a av det dåliga vädret det åskade och regnade ordentilgt, så jag klev upp då och var vaken tills typ nio, då gick jag och la mig och kolla lite på tv, sen somna jag typ en 1h/30min men det var skönt att sova! Jag har inte gjort så mke sen dess, det har iallafall blivit mke bättre väder sen imorse nu kikar solen fram lite iallafall, nu vet jag vad jag ska hitta på, jo jag ska städa så vi hörs sen seyaa! Btw, här är lite bra städmusik ;)
Och tack så hemskt mke för alla komentarer fortsätt med det, det gillas ;D





I`m fresch

Så nu har jag nyss duschat kändes asbra, så nu är jag fräsch och doftar gott, just nu sitter jag och kollar på tv hihi som vanligt och förresten snart ska jag kolla på lotta på liseberg och äta upp min Apelsin krokant ni som inte smakat den så smaka den det är typ den godaste choklad jag vet, fast polka är oxå god. Sen efter det så ska jag se på Van Veeteren, det blie nog en bara ska ni se, vad ska ni själva göra en sån här kväll då ? Nu måste jag kolla vidare på tv:n och även läsa lite bloggar innan datorn stängs av för ikväll!!


Del 1 semester bilder ;) Ullared







    













Det kommer komma mer bilder det där är bara början, har sjukt många bilder från göteborg men jag tror inte att jag kommer lägga in alla för det kommer ta för lång tid vi får se seeya!

Godmorgon solstrålar!

Vaknade nyss, jag har hunnit kollat lite bloggar och så, idag vet jag inte vad jag ska göra hihi, men får hoppas på en as bra dag, måst nog städa lite i mitt rum elr det är ganska mke, kläder som ligger här och där, damigt på golvet/hylllor hehe så kan det vara, måste byta sängkläder oxå men vi får se när jag tar tag i det nu ropar visst mamma ska äta vi hörs sen bitches!

tjooho

Hej alla läsare!
jag vakna vid elva klev upp, och åt och duschade, sen bakade jag typ världens godaste kladdkaka, fast den blev lite kletig men det vart god det är huvusakligen det, nu sitter jag och ser på tv, får hoppas på bättre väder någon gång det men det är ändå bra att det regnar så då kan man då göra massa grejs inne. Föresten det kommer typ ta fett länge innan jag laddat alla bilder här på bloggen! nu ska jag se på film tror jag elr om det blire efter maten vi får se vad har ni gjort idag då ?


tingeling

yeaaaaaaaaaaaaah nu är jag tillbaka har faktiskt saknat bloggen en aning, asså allvaligt jag har inte skrivit på bloggen på en månad och några dar asså det är typ dåligt, men det har hänt en massa kul sen jag skrev sist, efter det senaste inlägget så åkte vi till borås oxå var vi där och typ chilla och gick på stan, sen har vi vart på
ullared oxå var där i 2-3 nätter, och för alla som inte varit där kan jag rekomendera det stället det är ju helt underbart, jag köpte;
- Underkläder
- Hårspray & hårskum
- kläder i massor
- shampo
- Hårsnoddar & hårklämmor
- Nagellack (stavning?)
och typ massa mer, sen så efter det så drog vi till Göteborg och asså det var Sjuukt härligt, vad vi gjorde där klart ni ska få veta det; Vi åkte paddan hehe och då träffade jag maggan (konfaläraren elr vad man säger) haha just på samma båt oxå lite coolt ändå, sen har vi vart på fotboll, åkt någon sightseeing buss, och nått typ mini tåg i centrum,  varit på nordstan, fast jag hittade inget där, kolla inte så noga men aja, vi var på Liseberg och det var bäääst det var faeen asa kul, sen var vi på lotta på Liseberg det var oxå bäst men det ända negativ var att man fick typ vara där klockan 4 fast det börja om man skulle ha en plats så vi satt där sen fyra, sen på vägen hem så stanna vi i östersund och kolla några matcher av Spöland/Vännas och f-16 vann yeaah ;D sen for vi hem efter någon dag, väl hemma så har jag varit på ett antal marknader, Vännäsdagarna, Åselemarknad och Nordmaling dagarna idag då, sen har det varit mest lung för min del hur äre för er ? ;) som jag skrev i tidigare idag så har jag vart på Nordmalingsdagarna, hittade inget där var typ som Vännasdagarna fast lite större, sen drog vi till havet en bit bort från Nordmaling, fanns ett as vackert ställe där nere vid vattnet, sen blev det lite fika o så sen for vi hem, nu sitter jag och har tagit ut datorn och sitter med massa filtar och kuddar och sitter under studsmatta, lyssnar på musik, o msn såklart (: nu ska jag låta Pici göra klart min blogg, ni kommer under kvällen få bilder som jag har tagit under semstern, så vi hörs sen!

RSS 2.0