Mohombi-Bumby Ride


Galet bra låt hittade den på fridas blogg aja men iallfall ikväll har inte hänt mycket har degat framför tv:n och kollat på fortert och så och nu ska jag fortsätta snart och se på tv om jag pallar, för jag är fett trött och less på vädret och allt, kan det inte bara bli sol någon gång?, det bara öser ner regn just nu, lite tråkigt faktiskt men vi hoppas på bra väder imorrn och resten av veckan. Nej nu ska jag se lite tv, tills jag somnar höhö, så vi hörs imorrn efter skolan :)

Nudlar


Har nyss ätit nudlar, det blev min mat eftersom vi drog in till stan, vi var där ett tag och ja jag köpte en Riesen bara för det e asa gött, det var länge sen jag åt det. Nu ska jag snart börja plugga asså jag måste ska plugga så mycket som det bara går och ska få allt rätt, sen ska jag duscha, måla naglarna, se fortert. Haha och dessutom kom jag på att jag inte utsett en vinnare från dagens blogg som jag hade i fredags, men jag ska göra det senare ikväll elr imorrn, men nu ska jag duscha sen ska jag välja kläder till imorrn och när jag kommer tillbaka ska jag ha en massa kommentarer right?

Göttans



Åt detta typ för ett tag sen, och det var sjukt gott har inte ätit glass på sjukt länge. sen förövrigt ikväll så har jag inte gjort så mycket, jag har sett på fortert det var som vanligt, bara bra, bara för att jag gillar det, jag gillade det jätte mycket när jag var liten och så då kan det ju vara roligt och kolla nu oxå på det. Nu sitter jag och ser något på ettan, hoho men jag ska nog ta och gå ner nu och göra något sen så blire sängen för min del, så vi får höras imorrn, jag vet att jag inte uppdaterar på morgonen men det är därför jag är så trött så jag har ingen lust då men jag kanske kan börja med det. Vad tycker ni om det?

höhö


Mumms med hallon, märkte dock att det i mitten var typ mögligt haha. Bloggade inte igår men hade bloggtorka aj aj inte bra, men idag då, så vare skola som vanligt, vi hade Läsning, Matte, No, Klassråd, lunch, Svenska, läsning, So, och på No:n gjorde vi någon uppgift, sen svenskan jobba vi i en bok, och det kapitlet ska vi göra klart på tordag sen på fredag ska vi ha prov på det elr nästa måndag det beror på. Sen på So:n kollade vi på film, haha sen orkar jag inte berätta mer, sen efter skolan gick vi på Ica jag och några andra eftersom vi slutade klockan 14.00 så då gick vi dit, sen gick vi tbx vänta på bussen och så, allvarligt fick vänta i över en timme på bussen, lite drygt men det gick bra kallt vare oxå. Nu ska jag sticka iväg och köpa glass blev typ fett sugen på det :)

Botniabanan



Bilder från idag, det blev inte så många men aja, for till stan vid tio, for på nån bilaffär sen drog vi till botia banan och chilla och kollade där och såg Tove Styrke sen vid två stack vi och handla, vi pallade inte vara där längre, så vi såg inte kungen hoho :) Imorrn så drar jag till stan igen haha, jag ska kolla på match först vid kvart i elva, sen vid tolv drar jag på en annan match, fast den börjar två men a, sen efter en halv lek så går jag iväg till botnia banan, det är typ 1kilometer dit, och kollar på Amanda Jenssen typ kanske vi får se hur det blir med det men då kanske det kommer mer bilder imorrn. Nyss åt jag popcorn och drack kall cola, mumma kan jag säga, och sen vart jag sjukt sugen på Riesen kanske köper det imorrn:) Nu sitter jag och ser Bröllopsfotografen, någon som sett den filmen? jag har sett halva på bio sen gick jag och en kompis ut, men nu ska jag inte fortsätta svammla så ni får ha en bra kväll så hörs vi imorrn någon gång och förresten Dagens blogg utser jag imorrn :)

helg


Hellluu, köpte detta tidigare idag, men har inte hunnit smaka än hehe. Dagen har vart rätt chill, och i slutet av dagen hade vi slöjd och där ska vi ju ha temat "återbruk" som jag sa tidigare, att återanvända något gammalt och göra till något nytt. Så idag skulle vi börja skissa på vad vi ville göra och så, men jag kom inte på något, jag ska börja skissa lite här hemma och så :) Just nu händer inte mycket jag sitter och ser fridrott. Imorrn drar jag på invignig av Botnia Banan, kommer bli awsome, kungen kommer ju oxå hehe :) Så imorrn blire dålig uppdatering skulle jag tro, far runt halv tio ska till stan oxå typ, så vi hörs när jag kommer hem, då kommer det en massa bilder, btw dagens blogg utser jag när jag kommer hem imorrn, och när jag kommer hem vill jag ha super duper många kommentarer, nu ska jag kika lite på tv och poppa popcorn puss :)

Tävling :)



Regler:

* Skriv bara " Jag är med" i en kommentar!
* Bloggen ska vara läsvärdig!
* Jag kommer ha en vinnare!
* Vinnaren kommer jag utse ikväll :)

Bad uppdate


Jag hittade denna låt nu, den var ju as bra, jag vet att den kanske är gammal, men jag har aldrig hört den :) Vad tycker ni själva? Igår så hade vi vanliga lektioner tills lunch, sen då delades vi in i grupper, med dom andra niorna och hade lekar och typ andra grejjer som fem i rad och massa mer :) men sen vid fem somnade jag och vaknade runt åtta haha och då såg jag fångarna på fortert såklart och sen pallade jag inte jag blogga. Idag var vi på badet, sen hade vi vanliga lektioner, just nu vill jag bara lägga mig ner och sova haha kanske gör det sen vi får se, men efter maten ska jag på match. Och en till grej jag ligger efter med en massa kommentarer och statistiken går bara ner och ner, men jag vet jag ska har dålig uppdatering den senaste tiden sen skolan började men, jag ska ändra på det :) Nu ska jag ta sent fika sen blire tv hörs sen och då kmr det en tävling :)

Mums



Thoobre, köpte denna nys elr för typ en timma sen haha den e go :) åter tillbaka till skolan idag så hade vi vanliga lektioner, engelska, so, b-språk, åkte och simma, sen efter lunch hade vi matte sen slutade vi :) sen dess har jag inte gjort så mycket, ikväll blire bara att tare lungt och kolla på tv hihi, fångarna på fortet såklart det äger ju sönder haha, ska ni också se det klockan 20.00 på tv4? såg det även igår, men nu ska jag kika lite på tv och sen blire mat vi hörs!

Home from the schoool

Tjo, nu är jag hemma från första dagen i skolan, kom hem för ett tag sen. Vi gjorde inte så mycket nu idag, vi blev guidad hehe av dom andra niorna (som om vi inte vart på den  skolan och sett innan? haha ) sen fick vi våra skåp, fick överskåp hihi, sen käka vi tårta och gick typ på en promenad elr vad det var heh :) sen fick vi våra scheman hehe :) Så imorrn kör vi typ igång med våra nya scheman :) Just nu sitter jag och kollar igenom lite bloggs och svarar på kommentarer ska snart typ lägga mig i sängen hah och sova är fett trött och sen blire att gå och lägga sig ännu tidigare idag då, nejmen nu ska jag fortsätta svara på kommentarer hoho hörs sen sötisar!

Godnatt söta läsare!

Ja rubriken säger allt, ska snart ta och släcka av tv:n/datorn för att sova ska ju upp vid halv sju imorrn, fixa mig, äta och sen hoppa på bussen. Asså jag börjar nian imorrn, fatta det är ju galet bara ett år kvar innan gymmnasiet. Vet inte om jag orkar blogga imorrn bitti vi får se annars hörs vi när jag kommer hem, hoppas ni få ha en fortsatt bra kväll och sen en bra morgondag så hörs vi. Sovgott sötnosar ;)
btw, hjälp mig vad ska jag ha på mig, jag har ingen aning vad jag ska ha på mig?

yeaaah


Spelas ju 24/7 på rixfm, är lite less på den faktiskt, men den är ändå bra:) kom på en grej att vi skulle ta med oss tyg till skolan efter sommarlovet, vi ska återanvända det, typ av ett par gardiner kan man göra en klänning elr något sådant, det kan bli skit kul det kommer vi göra på slöjden typ nån gång :) måste börja leta lite snyggt tyg, men det får vänta ett tag, för nu ska jag duscha och fixa mig, måla till naglarna och bestämma vilka kläder jag ska ha imorrn, så jag inte står och velar imorrn bitti och sen missar jag bussen, det skulle inte vara bra haha :)
Så vi hörs om ett tag :)

Hiss elr diss?



Vad tycker ni om dessa snyggingar? Jag tycker dom är fett snygga och dom är så grymt sköna oxå, ni som inte ha denna sorts linne borde köpa några stycken, jag själv har några stycken, jag måste nog köpa några fler färger jag älskar verkligen linnen det är grymt skönt :)


Godkväll


Jag diggar denna låt den är galet bra, vad tycker ni själva? har nyss sett sommarkrysset med chips och dipp men chipsen tog slut nyss så får hämta nya nu, ska snart börkar göra mig klar för sängen, det kommer bli tidigt idag eftersom annars kommer jag aldrig ta mig upp till skolan på måndag, men iallfall har tänkt mig att kliva upp vid nio imorrn, men vi ser ju hur det går :) haha. Imorrn när jag vaknar vill jag se en massa kommentarer, om ni gör som jag säger så då imorrn länkar jag den sötaste kommentarens blogg, bra va? men om jag inte har någon då blire ingen länkning! right? detta blir sista inlägget för idag, ska fortsätta kolla på tv:n kanske blir någon film oxå får ser, så ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorrn :)

I´m home again



I´m home again, för typ en timme sen så stack vi till vännäs och jag köpte detta, kollegieblock, en plastficka o en allmenacka elr det var bara randigt i den, så jag får väl hitta på någor roligt i den, för skolan börjar ju snart så det kan vara bra att ha, annars idag har jag vart på cup i stortsätt hela dagen, vi skulle varit på loppis men vädret var ju inte det bästa så det blev inget med det. Just nu händer väl inte så mycket jag har just ätit, rullkebab göttans:)
Resten av kvällen kommer jag spendera framför tv:n med en massa göttans och kanske någon bra film, vet ni om det går någon bra film på tv senare ikväll?

Hiss elr diss?


hellulu :) vad tycker ni om dessa? jag själv tycker att dom ser jätte mysiga ut, men jag skulle aldrig lägga ner så mycket pengar på en sånhär, fast dom här kommer från bikbok och är lite billigare. Skulle ni köpa en sånhär, för så mycket pengar? hiss elr diss?
Bikbok 499;-

Göttans



Nu har jag är jag klar med min fina chokladbollar, det tog typ as lång tid men det var därför att jag gjorde annat också medans jag bakade. Har också hunnit smaka några, och jag kan säga att dom var grymt goda, asså det var sjukt länge sen jag åt sånna, så dom var extra goda denna gång. Alldelens nyss så kollade jag genom mina kommentarer, som jag alldelens snart ska svara på :) men iallfall så har jag blivit dagens blogg HÄR tack så mycket snälla du, jag vart så glad när jag såg det :) nu ska jag rensa lite i garderoben och svara på kommentarer :)

Morrn

Tjooo, nu sitter jag och dunkar musik, ska snart äta omelett göttans sen ska jag baka chokladbollar och lyssna på en massa bra musik :) och snart börjar skolan osså, på måndag :) somsagt högstadiet på den skolan jag gick på ska flytta till en annan skola men den ligger i närheten så det kmr bli bra med det :) vi får åka buss och allt. Ska satsa nu stort med betygen ska gå ut med asbra betyg för då får jag välja bland fler linjer. Jag vet inte vad jag ska gå än, vad ska ni själva gå? neej, nu måste jag äta :)

Vinnarna!


Vinnare nummer ett hennes blogg kan du läsa HÄR, det här är hennes profil; Jag är en tjej på 15 år som lever mitt liv i björkarnas stad Umeå. I min blogg får ni läsa om min ganska så ointressanta vardag i följd av bilder,kläder och allt det en blogg bör innehålla!
Hoppas alla ni nya läsare stannar! Så följ min blogg med bloglovin!
Jag gillar hennes blogg för att, hon lägger upp mycket bilder och hennes senaste inköp och en massa mer så jag tycker att ni bör gå in där och kolla där.

Vinnare nummer två hennes blogg kan du läsa HÄR, det här är hennes profil; Välkommern till min blogg! jag heter jessica jönsson, är 17år gammal och bor nere i skåne, i malmö för att vara exakt. jag går 2a året på gymnasiet med inriktning spa styling där vi lär oss en massa om skönhet bla. jag har även världens finaste pojkvän som jag umgås med den största delen av min fritid.
& i min blogg får ni läsa om min vardag, kläder tips, skönhet osv. i princip det som alla andra tejer med en blogg skriver om ;)
Hennes blogg är sjukt fin, älskar den :) den är deffiktivt läsvärd tycker jag!

Vinnare nummer tre hennes blogg kan du läsa HÄR det här är hennes profil; Heejsan! Jag heter Ninni och det är jag som driver den här bloggen. Min fritid spenderas med vänner, gymnastik, shopping!, foton, musiik och jaao det är la det ni kan läsa om här i bloggen. Hoppas ni gillar't och fortsätter besöka. Skulle verkligen bli jätte glad om ni vill följa min blogg med bloglovin. Det gör ni genom att klicka på ikonen här nedanför. Yepp, det var nog det.. Ha det bäst! PUSS
Denna blogg är alltifrån shopping till musik och det gillar jag!
 
ojdå sorry men det blev bara tre vinnare! :) aja men jag ska ha en till tävling igen före skolan, hoppas att ni gillar bloggarna! :) btw man kan inte klicka på bilderna för att komma till deras bloggar!


Liseberg


























hello, tänkte visa lite bilder :) för jag vet inte vad jag ska skriva om, så det passade alldelens utmärkt :) Vinnarna kommer sen på dagens blogg, när jag kommer hem från Vännäs för nu måste jag sticka! :)

städar




Hoho, nu håller jag på städa, medans radion dunkar en massa bra musik :) Jag ska;
* Bädda rent/ vädra
* Dammsuga
* Plocka undan en massa kläder
* Damtorka
* Ta bort lite grejjer, asså en massa påsar och sånt som står på golvet
Nu ska jag ta och fortsätta vi hörs sen, kom ihåg tävlingen. Du har mycket större chans denna gång, för jag utser fyra vinnare denna gång :)

Tävling!



Regler:

* Skriv bara " Jag är med" i en kommentar!
* Bloggen ska vara läsvärdig!
* Jag kommer ha fyra vinnare eftersom det kommer inte bli så mycket dagens blogg när skolan börjar!
* Vinnarna kommer jag utse imorrn när får jag se! AVSLUTAD AVSLUTAD AVSLUTAD


Godmorgon

hejhej, vaknade vi elva någon gång, har nyss ätit frukost och nu vet jag inte vad jag ska hitta på, just nu sitter jag och kollar på Topmodel 4, så det är ju snart slut så då får jag gå ut och njuta av att det är stråålande sol idag igen :) Idag kanske det inte blir så mycket uppadatering eftersom det är ju sol och så, så jag kommer vara ute ganske mycket idag, men vi ser om jag bloggar något mer under hela dagen hehe :) Får nog blogga ganska mycket denna vecka ändå eftersom skolan börjar ju på måndag! så då kommer uppdatering inte vara på topp :)

I`m back



Har nyss vart ute och plockat svartavinbär mumma, vi ska göra gelé! Måste fatta mig kort, ska ut igen och göra något tänkte bara uppdatera er lite grann, ska blir det middag och så, vet inte riktigt var det blir men aja, tävlingen tror jag att den kommer upp imorrn hoho :) hoppas det går bra! Nu ska jag ut igen hörs!

Halstablett time!



Morrn, vaknade vid tio och det var galet skönt kan jag säga, just nu sitter jag och äter halstabletter, har fett ont i halsen, huvudet och sen är jag snuvig. Ska snart hämta lite te tror jag, men det är mycket bättre än vad det var inatt, och fortsätt kommentera vilken tröja jag ska köpa. Å nu ska jag se på en serie på datorn så vi hörs sen då kommer det en tävling :)

Vad ska ni göra idag då? ♥

Vilken ska jag välja?


Jag var ju somsagt på stan igår, prövade dessa snyggingar! men ni får hjälpa mig vilken jag ska köpa, jag vet inte vilken jag ska köpa? båda är galet snygga! men när jag kom hem igår så kunde jag inte blogga, krångel internet, likadant idag! så ni får ta det, ska hämta upp det imorrn om internet funkar, vi får hoppas på det! Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har suttit och kollat på You Me and Dupree, fast jag han inte kolla klart på den, ser klart på den imorrn. Nu ska jag se en film på femman och svara på lite kommentarer, ses sen :)

Godmorgon!

Vi var ju somagt på nolia i torsdags, det var grymt bra väder, jag köpte? det får ni veta sen ska lägga in en bild på vad jag köpt, sen chilla vi bara gick om kring och så tills klockan fyra vi stack iväg till Byske, och bodde där den campingenm är grymt fin, jag gillar den hur mycket som helst, sen var vi där och chilla och inte gjorde mycket, sen igår då så stack vi till Skellefteå och shoppa, visar även en bild sen vad köpte därrifrån, chillade och sen köpte vi glass på coop och så! sen stack vi typ hem hehe, men klockan var typ 4 när vi stack därrifrån, det blev ett snabbt inlägg men jag ska in till stan så vi hörs när jag kommer hem och jag ska försöka blogga så mycket som jag orkar inte jag har verkligen tappat läsare, och det är ju inte bra, men ni får fler inlägg när jag kommer hem där jag även visar lite bilder!


Godmorgon!

hoho, igår var vi somsagt på nolia det var bara nice, jag berättar mer om det när jag kommer hem, juste idag ska vi åka till Skellefteå och shoppa, jag läste i en tidning asså den vi fick när vi checka in, att det fanns ett shopping center där som är norrlands störta lite coolt ändå, för jag har nästan inte vart där nå mycket, så det kommer bli awsome, och det är dessutom är det bästa vädret, det är sol :) jag ville bada imorrse men ingen ville bada med mig ute i havet! Men det var ganska kallt, men det är ju Augusti nu så då brukar det väl vara kallt. Nu ska jag ta och packa ihop mina sista grejjor sen åker vi, och självklart kommer jag att ta med kameran på stan, så då blir det kanske några bilder, och dessutom *Lovar* jag att det kommer en tävling imorrn! Så jag hoppas att ni vill vara med :) och förresten ligger jag efter med en massa kommentarer men det ska jag rätta till sen:)

Vad ska ni göra idag då? ♥


toodellu

Jag vet jag har vart sämst på blogga men jag har haft bloggtorka hehe, så ni får gärna skriva en kommentar om vad ni tycker jag ska blogga om, det vore galet snällt! idag har jag bara tagit det lungt, och inte gjort så mycket, fast en en grej har jag hunnit göra haha jag gick in i en målarburk med målarfärg, och det gjorde galet ont, jag har fett ont i lill tån och det är inte bra! aj aj, för imorrn drar jag ju iväg till Piteå på nolia, så det blir galet bra, ska övernatta där också på en camping, sen så dagen efter asså på Fredag, så ska vi shoppa me like :) får se om jag hittar något snyggt, skulle behövt en väska och en halsduk :) Just nu håller jag på att packa lite, och det går bara bra, juste den där tävlingen jag sa att jag skulle ha, den kommer imorrn bitti innan jag åker! för jag vet inte om jag tar med mig datorn elr om jag lämnar den hemma? vi får se, men jag kommer blogga imorrn innan vi åker, för sen kommer det fler inlägg imorrn på deftermiddag efter vi vart på nolia om jag har med mig datorn haha! Neej nu måste jag packa klart, vi hörs sen, förresten jag svarar på alla kommentarer sen :=)

Bilder Göteborg

























Börjar första inlägget med några bilder, från semestern har fortfarande kvar massa iblder från Liseberg men dom lägger jag in nån annan dag, fast det gick rätt snabbt att ladda in idag! Men jaao, men tack igen för alla fina kommentarer jag blir sjukt glad, fick en massa igår och så :) Håll utkik för idag kommer en tävling :)

Vinnaren i " veckans snyggaste header"

Nu är ni allt nyfikna vem som har vunnit tävlingen va?, det har varit lite svårt att välja men samtidigt så var det ju inge många med, så jag har nu utset en vinnaren, vinnaren är Frida stort grattis till dig! Besök gärna hennes blogg HÄR för er andra som inte vann det kommer en till chans imorrn, då kommer en till tävling upp på bloggen!

Godmorgon!



Har nyss ätit frukost/lunch, klev upp vid tolv typ, det är sjukt skönt att sova ut, som sagt sa jag ju, att jag skulle sova på balkongen, men det gjorde jag inte för det skulle regna idag, men när skolan börjar så blir det inte så länge man kan sova, då ska man upp halv sju! Jag kollade upp det igår det är bara c.a två veckor kvar nu innan skolan börjar igen, är ni taggade på att få börja skolan igen då? själv är jag inte så värst taggad, men det blir ändå bra att träffa alla sina kompisar igen!

I`m home

Hej hej, jag har inte haft något internet idag, det har krånglat, så jaa, så på måndag då kommer det bli en bättre uppdatering. Annars idag har jag vart på kalas, så vi var där ett tag, fika göttans, tårta, och massa annat. Men nu är jag hemma igen, fast jag har vart hemma ett tag ändå men, ikväll ska jag utse vinnaren av "veckans snyggaste" header elr om jag göre imorrn vi får se. Hihi, inatt kanske jag ska sova på balkongen, men det beror på vad det ska vara för väder inatt/imorrn så jag ska ta och kolla det nu, så åter kommer jag sen, förresten tack för alla super söta kommentarer me like :) men vi hörs senare!

Dagens Middag!


Hoho


Har nyss druckit upp min choklad, det var göttans, det var ett tag sen jag drack det, annars i dag har jag inte gjort mke jag har vart ute typ, vart och handlat. Just nu sitter jag och ser My super sweet 16 haha, efter det ska jag leta lite kläder och sånt som jag kan lägga in på bloggen, btw bildern här ovan hade inte vart så pjåkig just nu, bara en massa götta! Förresten kom ihåg min tävling jag har på bloggen, jag utser vinnaren i morrn, men jag får se vilken tid jag tror det blir på eftermiddagen/kvällen har inte bestämt mig det beror på vad det är för väder, ä jätte gärna med, gå bara in under tävlingar!

Godmorgon!

Nu har jag nyss klivit upp, känns skönt, är as glad idag bah nice. Har nyss kollat ut och det är ju sol idag, då blir det att sola idag igen, man vill ju inte vara som en blekfis hihi:) Igår somsagt så bloggade jag inte, det var nå fel med internet det var as segt så vi fick he av det, men det ska jag ta igen men nu ska jag gå ner och äta frukost

Vad ska ni göra idag då?

Mys mys!



Har nyss tänt ljus i rummet mitt, eftersom det är sånt skit väder ute, det är kallt och regnigt. Så nu sitter jag med en fillt över mig (stavning?) och ser på tv. Fast det har jag gjort i stort sätt hela dagen, fast vid 4 stack vi till stan, for på nån affär och sen stack vi och åt på Max, göttans vare :) Nu ska jag svara på lite kommentarer sen blire att se på någon bra film och bara tare lungt :)

Vad ska ni göra ikväll då? ♥


Så mysiga!


Dom här finns nu på Ginatricot, och dom värkar as sköna, och dom är snygga oxå!  Perfekt till kalla höst kvällar och bah till en mys tröja. Nu i Augusti så har Gina jätte mycket snyggt, kanske man ska passa på inhandla något där, jag har ju presentkort där så det blir ju asbra!

Vilken är snyggast? ♥
Ginatricot 199


,-

Orkar inte skriva något mer för idag, för jag känner mej sjukt trött, så ni får lite musik istället så ni får bättre med inlägg imorrn så puss o godnatt!


Mums mums


Jag  har nyss mumsat i mig en tvister alldelens nyss, det är min favvo glass under sommaren eftersom den är kall, då blir den mumsigast helst under varma dagar är den bäst!

Vilken är eran favorit glass?


me like!




H&m har så sjukt snygga nagellack, dom här var ju bara supersnygga, det blir ju svårare när man ska köpa dom så då vet man inte vilken färg man ska köpa, så då om man köper ett nagellack så då slutar det med att man vill ha alla, men det skulle inte vara så dumt tkr ja,g elr vad tycker ni ?

Vilken är eran favorit? ♥
H&m 39.50


Godmorgon

Sovit gott solstrålar det har i alla fall jag gjort, men jag vaknade nyss av att det stog några på gården och pratade, jag tror att det var julia från övik, det skulle vart fränt, dom har jag inte sett på sjukt länge. Nu måste jag ner och äta, och fråga vem som var här hehe, så vi hörs senare! btw, jag vill bada :)

sorry för dålig uppdatering

Jaa sorry för dålig uppdatering idag men jag har tagit ur saker ur en byrå som jag ska ta ut ur mitt rum, för att jag vill inte ha kvar den, för jag ska typ ändå få en ny när vi gör om mitt rum ;) och förresten så har min mbil dom kruppat sönder, jag kan skicka sms till dom och dom kan svara, men då får jag inte tillbaka dom så jag typ är skit sur, jag måste ju ha en ny, för min andra den dampar oxå sönder, det blir bara svart när jag startar den så nu ska jag sätta mig och kika lite grann på mobiler, sen ska jag fortsätta se Lotta På Liseberg, och en till grej min tv har oxå slutat funka, men vi ska fixa den typ ikväll får jag hoppas :) aja jag ska ta igen denna dåligt uppdaering någon annan dag, så hoppas ni läser den fortfarande, men nu ska jag checka in läget ses sen :)

sovgott

Just nu sitter jag i soffan, och kollar på tv, och en massa bloggar på datorn såklart, förresten ä med i tävlingen lite längre ner i bloggen, förövrigt ikväll har jag inte gjort mke jag har suttit och sett tv/film och bara tagit det lungt vad har ni själva gjort ? ;D men nu måste jag sova, asåå jag kommer vända på dygnet när skolan börjar, men det fixar sig nog :) puss och kram på alla läsare, och sov så gott

Musiiiic






1/8

Jag var ju som sagt i stan i dag men jag köpte inget, skulle typ köpa nå jeans på bikbok men vi får inte dit aja inte bra, och jag vet inte häller hur länge rean pågår, det blir en överrasning om jag får dom eller inte. Jag är sjukt sugen på att shoppa, vi får se när det blir för ingen vill lixom följa med hehe, ikväll blire film typ och popcorn eftyersom jag åt inga igår bah för jag orkade inte fixa vi elva, jag hade glömt att jag skulle ta det hehe, men nu ska jag ta och chatta lite ses bitches ;*

Bilder från Askim (det ligger inte långt i från Göteborg:) del 2














I´m tierd

Nu ligger jag i sängen, och börjar känna mej trött tror jag ska sova snart ska upp ganska tidigt imorn, och ska påminna er om tävlingen, ä gärna med i den, ni blir ju länkade i en vecka, ni får fler besökare och kanske mer kommentarer och det är ju positivt och om ni vill ha det så är med i tävlingen, än har ni chansen än är det inte så många med, nu ska jag sova godnatt :)


RSS 2.0